tirsdag 10. juli 2012

Bildevegg

Jeg har i lang tid hatt lyst på en bildevegg. Men med tvangstanker om symmetri ble det veldig vanskelig syntes jeg... For jeg syntes egentlig det er veldig stilig når det ikke er helt symmetrisk. Men så kom jeg over denne fine bloggen til kreative Tone. Og der var jaggu meg en oppskrift på en flott bildevegg. Jeg likte den så godt at jeg brukte den som utgangspunkt for vår bildevegg i stuen.Jeg er veldig glad i kontraster, så &-tegnet fra Åhlens var akkurat det som skulle til for å bryte litt. Denne bildeveggen har jeg vært fornøyd med siden den kom opp for noen måneder siden. Men nå holder jeg på med et nytt vanskelig "bildevegg-prosjekt" til gangen vår. Og jeg kan ikke annet enn å konkludere med at bildevegger er VANSKELIG!

   
Ingeborg

3 kommentarer:

 1. Så fint !!! Bildevegg er super dekorativt synes jeg. Jobber selv med en i trappegangen vår, og det blir så bra:)
  & tegnet fra Åhlens, har jeg også:) Det pryder bildellisten min, liker veldig!
  Skjellampen din er også utrolig fin!
  Takk for titten hos deg i kveld:)
  Klem Monica.

  SvarSlett
 2. Takk takk! Er godt når man er fornøyd med resultatet =) Jeg får følge med på bildeveggen du holder på med og kanskje få litt inspirasjon til min egen gang. Kjekt med hilsen fra deg. Ha en super dag =)

  SvarSlett
 3. Veldig fin bildevegg!
  Likte den godt. Er akkurat som du, med symmetri og det hele.. Men noen ganger er det veldig fint når det er noe som bryter litt ;-)
  Takk for koselig kommentar på nib utfordringen min, det er i hvertfall ikke så mye tilgjort ;-)

  Tar en kikk inne hos deg nå. Line:-)

  SvarSlett