søndag 14. oktober 2012

Ny vedkorg

Opp gjennom tidene har vi hatt ganske mange ulike vedkorger eller  forskjellige typer vedoppbevaring. De har vært svarte, i brun flettekurv, en vevd vedsekk med håndtak, hyllen under peisen og i grå flettekurv. Ved noen anledninger hvor det har vært kaldt og vi har fyrt mye i ovnen har vi brukt store blå plastposer fra Ikea, rett og slett fordi vi aldri rakk å legge veden på plass, men brukte opp alt på en dag eller to.


Men nå har vi (les: jeg) funnet den beste vedkorgen sålangt. Det er en sinkbalje med håndtak, kjøpt på Plantasjen. Det jeg liker godt med denne er at den er tett, slik at alt vedrusket holder seg i baljen. Og så er det veldig praktisk at den har håndtak. Da kan vi bruke den til å hente veden med også. Det eneste som er litt negativt, er at den ikke er så veldig stor... Men pytt sann, den ser jo skikkelig flott ut. Syntes det er en deilig kontrast mellom den grå sinkbaljen og den bruntørkede veden!1 kommentar:

  1. den var kjempe fin og praktisk! det må det være ;-)
    har selv hatt mange forskjellige ved kurver og har endt opp med en fra living i gummi som også er tett - for det var ikke den forrige!

    god søndag til deg. klem

    SvarSlett