søndag 17. mars 2013

Litt bad

På badet har vi fått nytt vindu. Det er ubeskrivelig deilig med et nytt pent frostet vindu som ikke er fullt i flasset maling, og som i tillegg kan åpnes (tror det gamle var malt igjen). Badet er et rom det er viktig å trives i syntes jeg. I og med at totalrenovering av badet vårt er et prosjekt litt frem i tid er det viktig å gjøre de justeringene vi kan for å gjøre det så trivelig som mulig i mellomtiden.


En stilig håndsåpe hjelper godt på. Jeg syntes detaljene på badet har mye og si og liker så godt designet på den brune dispenseren , men jeg kjøper ikke ny når den går tom... jeg bare fyller jeg på med dagligvarebutikksåpe. 

Den ser jo like stilig ut likevel, for i dette tilfelle er det er jo utseende og ikke innholdet som betyr noe. Badet blir litt bedre steg for steg, og snart kan jeg glede meg over ny dusj og servantskap. Ååå som jeg gleder meg.3 kommentarer:

 1. åh, nytt stæsj på badet hadde vert tingen.... badet her i huset.... ja... ok, men langt fra stylish.... gleder meg til å se hva du får i hus... :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Fine detaljer gjør mye ja :)
  Og et nytt vindu! Er så glad for å ha fått vindu på badet her i huset, det hadde vi ikke i leiligheten. Mulighet for litt frisk luft inn på badet er ikke dumt :)
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Ingrid

  SvarSlett
 3. Det er altid godt at få renoveret til det bedre.
  Elsker så at indrette det igen bagefter - og jeg de er de små detaljer der gør det.
  Rigtig god og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett