fredag 31. mai 2013

Gjesterommet

Gjesterommet vårt har blitt grundig ryddet og fått seg en shining. Rommet er i hovedetasjen og det er veldig lett å bare slenge inn det ene eller det andre når man skal rydde i full fart... Men nå har rommet gjennomgått en praktisk systematisering/makeover. Det har nemlig fått flere funksjoner som jeg kommer tilbake til. Men nå er det gjesteromfunksjonen jeg fokuserer på.


Rommet hadde GRUSOM blomstrete tapet og gammel linoleum på gulvet da vi flyttet inn. De innebygde skapene har kun fått seg et par strøk med maling på dørene, mens den grågrønne fargen på sidene og veggen bak sengen er uendret. Tjukke lag med linoleum og lim har blitt fjernet og gammelt tregulv har blitt pusset og fint. Blomstertapeten ble skrapt vekk og veggene ble malt.


Jeg syntes det er viktig at gjesterommet er luftig og lyst, og det var målet med oppussingen av dette rommet. Vi har ikke satt i gang med omfattende oppussing (les: etterisolering, nytt elektrisk anlegg og nye vegger og tak), da rommet ligger vegg i vegg med badet og trolig kommer til å bli litt anderledes når badet skal totalrenoveres. Kanskje det kommer til å bli vårt nye soverom etterhvert?2 kommentarer:

 1. Kjempefint gjesterom.. koselig å komme på besøk her kan jeg tenke meg :D

  Ønsker deg en fin helg,
  Klem Jatte♥

  PS: Husk gavedrysset mitt, trekkes 6.Juni:)

  SvarSlett
 2. For et koselig rom :)
  Har sans for innebygde skap i grunn; gir en fin ramme rundt senga!
  Ha en flott helg :)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett