onsdag 3. juli 2013

Snart storebror

Småen skal snart bli storebror og i den anledning har noen små endringer blitt gjort på rommet hans. Først og fremst var det spørsmålet om sengen skulle byttes ut når lillebroren likevel skulle overta madrassen, men vi landet til slutt på at skyvesengen bare skulle trekkes ut og få ny større madrass.


Alle leker i huset har blitt sortert igjen og nå er nesten alle lekene samlet på barnerommet.  For at leken fortsatt skal kunne foregå i stuen syntes jeg det er viktig at oppbevaringen er flyttbar. Jeg har sydd en sekk til duploklossene og kjøpt inn spann med lokk på Ikea. Expedithyllen er snudd på høykant, slik at det ble bedre gulvplass på rommet.


I lesekroken eller saccosekken er nye puter på plass. Nå mangler bare en bildelist til veggen over bordet og lesekroken. Tenker at det kan være praktisk med en lang bildelist, slik at bøkene vi leser om kvelden kan ha fast plass der. I tillegg slipper vi kanskje unna med noen huller i veggen, siden vi (les: jeg) lett kan bytte ut bilder om det skulle være ønskelig.


Det er koselig å gjøre små endringer på barnerommet. Småen syntes selv det var utrolig stas at vimplene ble flyttet og nå henger over sengen. Små barn, små gleder!!!


1 kommentar:

  1. For et herlig barnerom :) Synes løsningene du har gjort med mobile lekekasser og møbleringen er kjempe smart :) Og kjekt å ha bøkene lett tilgjengelig så man slipper og lete etter de når man først skal bruke de :)

    SvarSlett