onsdag 28. august 2013

Tv-benk

Så lenge man bor med en mann som er litt opptatt av lyd kan det plutselig dukke opp to enorme og grusomme høytalere opp i stuen. Det skjedde nemlig her i huset! Høytalere, forsterker og sub i noen størrelser større enn tidligere var ikke akkurat det som gledet meg mest. Men siden lyd var det som var viktig (for mannen) kom vi til slutt til enighet. Det endte med at de enorme høytalerne måtte ut og noen mindre høytalere og en ny tv-benk kom inn.

Det ble en ny Bestå tv-benk i høyglans. Aller helst (for min del) skulle den helst vært helt enkel uten at dekoderen var synlig, men i et samliv handler det om å bli enig.Så nå er vi enig og fornøyd! Ny tv-benk som rommer en stor forsterker, sammen med høytalere og sub som gir god lyd gjør mannen fornøyd. Jeg er fornøyd med en ny fin tv-benk. En kurv på ene siden og en grønnplante og en lykt på andre siden syntes jeg blir fine kontraster til de glatte frontene på tv-benken. Slik så det ut før.


3 kommentarer:

 1. Akk.. ikke snakk! :o)
  Har to KING SIZE høyttalere ved siden av tv vårt. Selvfølgelig mannen sitt påfunn.
  Så er man jo tross alt to som skal bo. Litt gi og ta må det selvsagt bli ;o)
  Så kjekt at dere klarte å bli enig. Fint ble det også ;o)
  Fortsatt fin uke til deg. :o)
  Klem Susanne

  SvarSlett
 2. hihi, ganske kjent dilemma i mange hjem dette ja!
  Vi er heldig og har et "tv-rom" hvor gigantene kan stå, og så har vi en litt mindre tv i stua uten bra lyd ( i følge mannen)
  Men denne løsningen dere har funnet var jo ikke værst!
  Gi og ta - det må til :)
  - Ingrid

  SvarSlett
 3. Høyglans i småbarnshøyde? Sprekt valg. Fin var den da!

  SvarSlett