fredag 25. oktober 2013

Oppdatert

Bildeveggen over sofaen i stuen har blitt oppdatert. Babybilde av lillebror og et søskenbilde måtte også få plass og derfor måtte veggen endres litt. Egentlig var det litt irriterende, for jeg har hele tiden vært fornøyd meg bildeveggen slik som den var (helt uten å bli lei den faktisk). Ideelt sett skulle babybilde av lillebror vært et bilde på høykant, slik at det hadde vært lettere å plassere to store rammer i samme bildevegg. Men lillebror var ikke så veldig villig til å posere hos fotografen, så utvalget av flotte høykantbilder var ganske skralt.

Alle rammene er fra Ikea. Babybildene av guttene i str. 20x25, noe som ikke passer inn i paspaturene. Om noen vet om et greit sted man kan få spesialbestilt paspatur, tar jeg gjerne imot tips! God helg alle sammen!


2 kommentarer:

  1. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

    SvarSlett
  2. Nydelig og koselig blogg! Har lagt meg til som følger her hos deg jeg. Sjekk gjerne ut give awayen på bloggen min om du liker jula fra Kahler da :))

    Klem, Anne <3

    SvarSlett