torsdag 3. desember 2015

Regnsky

Etter en lang og god pause, har jeg funnet frem symaskinen igjen. Jeg har sydd en regnsky til lillesøster i huset. Til storebror lagde jeg en vimpelrekke, mens lillebror fikk noen "fluffy" skyer. Lillesøster har både kjoler på en grein, prikker på veggen og en slags sengehimmel ved sengen i den lille babykroken. Dermed ble det litt voldsomt med en snor med sommerfugler, noe som opprinnelig var planen.


Regnskyen er fylt med vatt og regndråpene er ullkuler, kjøpt på Søstrene Grene. Syntes det ble en søt liten personlig detalj i babykroken. Jeg må innrømme at det er litt vanskelig å begrense seg med disse jentedetaljene. Jeg har jo aldri fått innrede til jente før. Og enten man liker det eller ei, kan det være ganske anderledes enn et gutterom. Men inntil lillesøster får eget rom og litt bedre plass, må jeg prøve å begrense meg. Regnskyen over sengen får holde en stund!
2 kommentarer:

 1. Å men det var fint
  herlige farger
  så flink du er
  kos deg
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. Så koselig det ble! Ser noen lignened eer å få kjøpt for en masse kroner- så mye mer koselig og personlig, og fint! å lage det selv synes jeg! Inspirert!

  SvarSlett