tirsdag 6. desember 2016

Årets adventskalender

Etterhvert som barna vokser til blir adventstiden bare bedre og bedre. Høydepunktene er mange for de små: pepperkake- og julekakebaking, nissefester, juleverksted, luciatog, pynting av hjerter og hus med masse godteri (selv om det ikke er lørdag) og sist, men ikke minst; adventskalenderen.
Hver eneste morgen er det jubel og stas når kalenderen skal åpnes. Vi åpner den sammen når alle er våken. Storebror har foreslått en ordning hvor jeg står ekstra tidlig opp og vekker alle tre samtidig, slik at han ikke risikerer å våkne først og måtte vente på de andre. (Akkurat DET forslaget har fått "cred" for god idè, men blir nok ikke gjennomført.) 





Kalenderen er felles og barna åpner den sammen og deler innholdet. Jeg har gjort det både rimelig og enkelt. Småbiler, lego og godteri er alt kalenderen består av i år. Lillesøster "får" ikke så mye ut av det hele, men hun tar ivrig del i prosessen med å åpne. Ganske heldig for mors samvittighet at hun ikke er fan av nissesjokoladene som er i noen av posene. 
Siden kalenderen hang oppe i fjor, har peisen blitt malt med kalkmaling og vi har fått nytt lyst tregulv. Kjekt for meg å se de gradvise forandringen, selv om kalenderen er den samme. Ha en fin adventstid!


1 kommentar:

  1. SM: rolex kopior 1990-talet och 2000-talet var en period av "renässans" för den schweiziska klockbranschen efter de klockor kopior utmanande decennierna på 1970- och 1980-talet, vilket krävde en stark känsla av anpassning. Med rolex klocka kopia den växande framgången för mekaniska klockor som en lyxprodukt började branschen förlita sig mer än någonsin på marknadsföring och fake cartier varumärkesimage i global skala. Det blev också mer koncentrerat fake IWC med ankomsten av stora globala lyxkonglomerat som köpte ut och återupplivade schweiziska företag, som Richemont, LVMH och fake audemars piguet sedan Kering.

    SvarSlett