fredag 14. juni 2013

På ønskelisten

Selv om det er sommer og alle våre prosjekter foregår utendørs for tiden klarer jeg ikke la være å drømme om en ny peis før vinteren. Det er veldig kjekt at det skjer så mye utenfor huset, men jeg er vel egentlig en forandringsjunkie og skulle gjerne sett at like mye foregikk innendørs. Alt til sin tid heter det vel... 


Den gamle ovnen virker bra og varmer godt. Den har en oljekamin også, men den har vi koblet fra. Jeg er glad i den hvite muveggen bak ovnen. Tenk å kunne sitte og se på en hvit vegg og flammer gjennom et glassvindu. Det skal bli fint.
4 kommentarer:

 1. Forstår godt at du ønsker deg ett nytt ildsted. :) Vi har en liten ovn med glassdør. Ønsker meg nok en større en fordi den ikke varmet opp huset så fort. Men varmepumpe er jo så inn om dagen. Men gir liksom ikke samme følelsen som å sitte å se på flammene og høre knitringen fra tørr ved.

  SvarSlett
 2. Veldig kos med peis på kalde kvelder ja :)
  Vi er veldig fornøyd med vår; og det gir mye kos, som du sier!
  Ha en flott helg!
  - Ingrid

  SvarSlett
 3. Du får nok ovnen du ønsker deg til slutt.
  I enkelte kommuner får en støtte fra kommunen om å kjøpe en mer miljøvennlig ved ovn... Kanskje det er det i din kommune også? Jeg har hørt at en kan få 3000kr i støtte for å kjøpe ny ovn.... Undersøk, kanskje kanskje ;-)
  Ha en flott søndag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var et godt tips! Vet at de fikk støtte i Bergen kommune for noen år siden, så kanskje de har noe lignende i min kommune. Skal sjekke det ut =) Fin søndag til deg og!

   Slett