tirsdag 18. juni 2013

Urtehage

Jeg har på ingen måte grønne fingre, men sammen med småen har jeg klart å få gressløk, paprika og persillefrø til å vokse (litt ihvertfall). Urtene har vi hatt på kjøkkenet og de har fått vann nesten hver dag. Det er ihvertfall MYE oftere enn alle andre planter her i huset.

  
Egentlig var det helst gressløken jeg var interessert i å få plantet i hagen. Den skal etter planen komme igjen år etter år, og stiller ikke noen spesielle krav til jorden. Den trenger bare rikelig med vann. Så jeg plantet den lett tilgjengelig i en litt dyp fjellhylle ved terrassen vår.


Paprikaen og persillen ble også plantet ut, så da ble det er liten urtehylle eller urtehage. Et lite skilt piffet opp litt! Da gjenstår det bare å se om gressløken vil trives (og få nok vann).


2 kommentarer:

 1. Så moro :) Det kunne jeg også tenke meg å prøve!
  Husker vi hadde en stor tønne med masse gressløk stående på hytta da jeg var liten - tror ikke noen gjorde noe annet enn å klippe av det de skulle bruke. Gøy å kunne få til ting hos seg selv!
  Ha en flott kveld :)
  - Ingrid

  SvarSlett
 2. så hyggelig å kunne gjøre sånne ting ute.. Ingen har jo akkurat den steinhylla hos seg. Synes det så veldig ryddig og lett tilgjengelig ut :) Håper dere får mye glede av urtene

  SvarSlett