tirsdag 16. juli 2013

Høyglans

Badet vårt er et av de rommene jeg virkelig gleder meg til vi skal totalrenovere. Størrelsen på badet slik det er, er egentlig ok. Men det har vært ganske overmøblert siden vi flyttet inn. Rommet inneholder nemlig både dusjkabinett, badekar,  baderomsmøbel og toalett. I tillegg har vi satt inn en hylle og stellekommode. Derfor er det utrolig deilig at vi har fått byttet ut det store hvite baderomsmøbelet med skap, til et mindre med skuffer i høyglans. Belysningen er også ny, så plutselig virker badet vårt mye større og litt med moderne.Badekar er utrolig praktisk å ha med små barn, og var noe av det jeg savnet i vårt forrige hjem. Nå ville jeg aldri vært foruten (jeg bruker det faktisk overraskende mye selv og). Men både jeg og mannen er enig i at det ikke er det samme å dusje i et badekar, derfor har vi dusjkabinett i tillegg. Det er stort og firkantet, så vi har planer om å bytte det ut med buede dusjdører for å få enda litt bedre plass. Nå er vi godt fornøyd med litt bedre plass til familietreff på badet, noe som kan være greit å venne seg til før vi får en liten baby i hus.

2 kommentarer:

  1. Ser ut til at dere har et fint bad :) Og baderoms innredningen var enkel og fin :) Her er det bare dusj, men badekar løsning er veldig praktisk på mange måter :)
    Ønsker deg en fin kveld

    SvarSlett
  2. HenriettesInpirasjon5. november 2013 kl. 18:00

    <3 Det var et kjempe fint baderom! I og med at det er overmøblert finnes det jo mange forskjellige løsninger på plassering - det er jo kjempe luksus å klare og få til dusjkabinett, badekar, baderomsmøbel, toalett, hylle og stellekommode i et nokså begrenset areal. Det har ikke jeg fått til. Du er nok en kjempe flink interiør dame, som får til det meste! Jeg bestilte BRILLIANT SVART-GRÅ HØYGLANS for ca. 3 måneder siden, og etter at jeg bestilte denne har jeg så vidt trengt å tenke på belysning i hele baderommet. Det er kraftige LED-lamper i 3 slanke/smale striper på begge sidene, som gir en kjempe belysning ut i hele baderommet - dette falt jeg for!! Så derfor bestilte jeg det også!! Mitt personlige drømmebad er nå oppfylt!! Ha en fin dag! Jeg gleder meg til å lese flere spennende blogger fra deg, Hagenhuset!

    SvarSlett