onsdag 8. juli 2015

Ny tv-vegg

Da vi for noen måneder siden startet på oppussing av kjøkkenet ble veggen mellom kjøkken og stue flyttet lengre inn i stuen.  Buen (som har plaget meg siden vi flyttet inn) ble til en større åpning mellom de to rommene, åhh for en glede! Veggen som ble revet og flyttet resulterte i en ny tv-vegg i stuen. Siden alt ble bygget nytt fikk vi anledning til å skjule alle ledninger, få innebygde høytalere og henge tv og tv-benken opp på veggen. Til og med vindushyllen forsvant og ble til slett ny vegg.
Det kan være en utfordring for mann og kvinne å komme til enighet om tv-veggen. Vår tv-vegg har vært gjennom en del forandringer i dette huset. Først med den gamle tv-benken og den nye med tre moduler og så med fire moduler. Men nå er vi begge godt fornøyd. For meg var det viktig at tv-benken ble festet i veggen, ble "svevende" og at det var litt "diskplass" til å kunne pynte. Mannen var opptatt av alt det andre (lyd, bilde, fjerkontroll-vennlighet osv. ).  
Det blir lite tid til blogging med tre små barn og full fart hele tiden. Nå har vi tatt ferie og dagene er roligere.  Vi styrer på med forskjellige ting her hjemme denne første uken og gleder oss til å feire storebror som snart fyller 5 år. Vi får håpe på litt bedre sommervær, så blir det enda deiligere med sommerferie! 


3 kommentarer: