fredag 31. juli 2015

Ting skjer!

Dagene med tre små barn er egentlig ganske travle. Vi kjøpte det gamle huset vårt for tre og et halvt år siden. I løpet av de årene har vi fått gjort ganske mye. Det har skjedd endringer på hvert eneste rom opptil flere ganger, og i tillegg til en god del prosjekter ute. Til og begynne med handlet oppussingen i hovedsak om å gjøre huset litt mer trivelig å bo i. Rosa tapet, brystpanel, orange vegg-til-vegg teppe, blyglassvindu mellom to rom og gulnet furu var noen av godsakene som måtte taes tak i. Det ble malt MYE, alle rom og alle dører. Vi skrapte masse tapet, pusset gulver og trapper, fjernet linoleum og lim, la nytt gulv, malte kjøkkeninnredning og byttet benkeplate. Jeg tror jeg hadde malingsflekker på hendene til enhver tid, mens mannen gikk mer i arbeidsbukser enn vanlig bukser. Etterhvert har oppussingen gått fra "midlertidig oppussing" til sånn vi vil ha det, permanent(-ish). Viktige ting som nytt elektrisk anlegg innendørs og nye kloakkrør utendørs kan vi også krysse av på uendelige lange listen (bortsett fra på de rommene som ikke er pusset opp enda). Og rommene som vi har pusset opp de siste to årene er ikke midlertidige. Da er det utrolig godt å være så fornøyd som vi er med vårt nye kjøkken.


Slik så det ut fra sammen vinkel etter midlertidig oppussing:


 
Og slik var det da vi overtok ( Det er det eneste visningsbilde jeg har fra kjøkkenet, fra annen vinkel, men man ser ihvertfall utgangspunktet) :


Når jeg ser på alle bildene fra huset, ser jeg at ting skjer. Vi får jo egentlig gjort ganske mye! Kanskje det ikke er så rart at storebror har ihvertfall tre verktøykasser og at "skuuuu" var blant de første ordene til lillebror. Vi er nok over halvveis heldigvis! Og jammen har jeg en flink mann! God helg alle sammen!


1 kommentar:

  1. Her skjer det tydligvis ting ja:)
    Så lekkert kjøkken!

    Legger deg til i blogglisten min jeg, så kan jeg følge oppussingen videre:))

    SvarSlett