mandag 23. juni 2014

Snart...

Det begynner å nærme seg en slutt på oppussing av kjellerstuen og det som til slutt ble det mest tidkrevende prosjektet av det hele, nemlig gangen inn til kjellerstuen. Det er ikke alltid like enkelt å få oppussingen til å gå fremover i en travel hverdag. For oss har det siste halvåret vært ekstra travelt med en mann på kveldsskole, en lillebror som ikke har vært så god på sammenhengende søvn og mens jeg har jobbet turnus. Vi har brukt de fleste anledninger til å komme et lite skritt videre og nå er enden endelig nær...


Jeg tror at vi i løpet av denne uken endelig kan avslutte det prosjektet, og det skal bli så godt å kunne ta i bruk kjellerstuen. Og ikke minst- begynne på noe nytt! I dag har vi hatt en koselig sankthansfeiring med bål ved sjøen i nydelig solskinn. Masse folk og kjekt for både store og små. Fortsatt god sankthansaften!1 kommentar:

  1. Så herlig at dere snart er ferdige;) Det siste pleier å ta litt lang tid. Vi fikset opp et rom nå i forbindelse med ny verdivurdering. Mangler maling på en list....står på gjøreslista til neste uke;)
    Her er det fotballkamp og strkketøy;)

    Sommerklem fra Ann-Mari

    SvarSlett