mandag 7. juli 2014

Dadamtata!!!

Endelig etter uuuutrolig lang tid er kjellerstuen klar til bruk. Dette rommet skal fungere som lekerom, musikkrom, gutterom, treningsrom og gjesterom. Sovesofaen skal sørge for at rommet kan brukes til både lek,spill og overnatting. I dag ble gulvvarmen koblet til og nå kan vi si at rommet kan brukes. Da vi flyttet inn hadde rommet orange vegg-til-vegg flossteppe og kunne sklidd rett inn som interiøret i Twin Peaks.  I dag er det etter utallige liter og strøk med maling, med nytt elektrisk anlegg, nytt lyst gulv med varme og noen nye vegger, et lyst rom som er fint å oppholde seg i.


Men helt ferdig er det enda ikke. Den store teglsteinpeisen i rommet malte jeg i en gråfarge. Det ble ikke så fint når alt kom til alt, så nå har jeg startet på nytt og gikk tom for maling (aaaarg!). Vi må i tillegg bytte et gammelt vindu. Rommet er likevel fullt brukbart nå og vi er så klar for å si oss ferdig. Tror jeg må finne frem noen før/etter bilder, for forskjellen er så stor. Hurra for kjellerstue!


1 kommentar:

  1. grattis med nytt rom, virker lyst og trivelig.
    kjedelig med ting som ikke klaffer på første forsøk, men med godt pågangsmot kommer du nok i mål med peisen allikevel :O)
    Ønsker deg en fin dag

    SvarSlett