søndag 18. januar 2015

Bursdag

Januar er den store bursdagsmåneden i familen. Det er en veldig kjekk måned, for det blir masse feiring og mange sammenkomster! Denne helgen har det ikke vært feiret mindre enn fire bursdager og i dag var det her hos oss jeg fikk dekke langbord for lillebror og meg selv. Borddekking er alltid gøy! Denne gangen lot jeg de herlige leopardserviettene (fra Søstrene Grene) gjøre mest mulig ut av seg, oppi glassene. Og ellers var det blomster og lys i ulike vaser og lysestaker.



Til jul var jeg så heldig at jeg fikk min aller første Eames-stol med fine lyse trebein. Derfor har jeg solgt de seks spisestuestolene våre fra Ikea. Rundt spisebordet i stuen står nå ulike stoler (noe som er imponerende for en som meg). Til borddekkingen i dag måtte vi supplere med klappstoler, men det var likevel nok plasser til alle. Det som er bra, er at jeg liker forandringen med ulike stoler overraskende godt. Og etter overstått bursdag er jeg så heldig at jeg kan kjøpe enda en Eames-stol til samlingen ( jeeej ). God søndagskveld til deg!



2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen ;)'
    Koselig bord du har dekket, serviettene var tøffe.
    Eames-stolene er litt lekre da;) Og de kler alle andre stoler.
    Vi har vært på fjellet og måket snø. Tror jeg slipper trening i mange dager ;) ;)

    Fin uke til deg ;)

    Klem fra Ann-Mari

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk :-) Høres deilig ut med snø, men kanskje ikke måkingen da. Jeg håper fortsatt på litt vintervær utenfor inngangsdøren. Hadde vært så delig! God uke til deg og.

      Slett